Sepet

Sepetinizde ürün bulunmuyor.

Plaj Modasında Mutlaka Denemeniz Gereken Yenilikçi Tasarımlar

Plaj Modasında Mutlaka Denemeniz Gereken Yenilikçi Tasarımlar

Plaj modasında yenilikçi ve modern tasarımlar arayışındaysanız burada önereceğimiz ürünlerden faydalanabilir, benzer temada modelleri gardırobunuza ekleyebilirsiniz. Yalnızca plajlarda da değil hemen her yerde sıra dışı kombinler yaparak kalabalıklardan ayrışabilir, tarzınızla dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Yeni trendler ve parçalar deneyip, arayışınızı sürdürerek size en çok yakışan parçaları bulma şansınızı artırabilirsiniz. Örneğin belki de metalik renkler tam da sizin renkleriniz ve teninizle mükemmel bir şekilde bütünleşecekler, ancak denemezseniz bunu asla bilemeyebilirsiniz! Yeni şeyler deneyerek moda bilginizi çeşitlendirebilir, zevkinizle görenleri hayran bırakabilirsiniz. Plaj gardırobunuzu ilgi çekici tasarımlarla doldurma niyetindeyseniz yenilikçi plaj giyim tasarımlarını gözden geçirebilirsiniz! 

Plaj Stilinde Metalik, Göz Alıcı Ve Canlı Renkler

Bu sene plaj giyiminde ilginç görünümleriyle göz kamaştıran metalik renklerin oldukça ön planda olduklarını söyleyebiliriz. Ayrıca bikini, plaj elbisesi ve mayolarda karşımıza çıkan neon ve canlı renkler, ilginç desenler de ilgi çekici birer tasarım olarak plajları süslüyorlar. Hakikaten de ilgi çekici ve yenilikçi bir görünüm arzuluyorsanız nötr klasik renkler yerine, daha cesur tonlara yönelebilirsiniz. Örneğin metalik gümüş renkte, zincir detaylı bir mayo tercih edebilir, yine gümüş çerçeveli güneş gözlükleri, gümüş takılar ve parmak arası terlikler ile tamamlayabilirsiniz. Ya da metalik mavi renkte ip askılı bir bikini giyebilir, gümüş renkte sandaletler ve parlak takılar ile birleştirebilirsiniz. Bu tarz metalik renkler plaj güneşi altında ışıl ışıl parlamanızı, göz kamaştırmanızı sağlayacaktır. Metalik tonlara ek olarak neon renkli örneğin neon pembe renkte, midi boy, V yaka bir plaj elbisesi deneyebilirsiniz. Boncuk ve deniz kabuğu detaylarına sahip renkli takılar, cıvıl cıvıl soyut desenli kumaş bir çanta ekleyerek rengarenk görünümünüzü destekleyebilir, ilgi çekici bir plaj tarzı oluşturabilirsiniz.

Plaj Elbiseleri Ve Mayolarda Şık Detaylar

Bikini ve mayolar plaj giyiminde en önemli parçalar. Bu oldukça önemli ürünleri klasik, basic görünümler yerine daha ilginç modellerde seçerek plaj giyimindeki iddianızı koruyabilir, özel görünümler yaratabilirsiniz. Bunun için kıyafetinizin ilgi çekici ve özel detaylara sahip olması gerekir. Örneğin üst bölümde bahsedilen ilgi çekici renklere ek olarak bel ya da hemen göğüs altına kondurulmuş ilginç dekolteler, bikini üstleri ya da altlarının birleşme noktalarında bulunan metal aksesuarlar, yapay çiçekler kombininizi bambaşka bir noktaya taşıyabilecek detaylar… Bu tarz detaylara sahip parçalarla plaj kombinlerinize sıra dışı ve son derece çekici bir şıklık yakalayabilirsiniz. 

Sıra Dışı Dekolteler, Çekici Aksesuarlar

Bazı mayo ya da plaj elbiselerinde göğüs dekoltesi yerine kıyafetin farklı noktalarında açıklıklar bırakıldığını görebilirsiniz. Belde, sırtta ya da göğüs altında bulunan büyüklü küçüklü bu dekolteler ile sıradan göğüs dekolteleri yerine kıyafetin size sunduğu ilgi çekici form sayesinde son derece şık ve sıra dışı görünümler elde edebilirsiniz. Örneğin kalın çapraz askılı ve sıcak kahverengi, göğüs altından başlayıp göbek üstüne kadar inen baklava şeklinde dev bir dekolteye sahip, birleşim yerlerinde ise metal bir takım semboller bulunan bir mayo giyebilirsiniz. Bu tarz bir model gerek ilginç dekoltesi gerekse de metal aksesuar detayı ile çekici bir görünümün anahtarı olabilir. Ya da vücudunuzu tamamen saran esnek bir kumaşa sahip, beyaz renk üstüne boya fırlatılmış gibi duran soyut desenlere ve bel kenarları minik açıklıklara sahip bir plaj elbisesi giyebilirsiniz. Aksesuar detaylı parçalara ek olarak kol kol üstünde gül figürlerine sahip, bel üstüne kadar inen geniş dekolteli, karnında ise yayvan bir dekolte bulunan fuşya renkte bir mayo tercih edebilir, renkli plaj terlikleri, tepeden çok sıkı toplanmış at kuyruğu, halka küpeler ve geniş gözlükler ile tamamlayabilirsiniz.

Plaj Giyiminde UV Korumalı Ve Soğutmalı Kumaşlar

Plaj giyiminde sıra dışı modellerden bahsederken son dönemin en büyük teknolojilerinden olan UV korumasına sahip kumaşlardan bahsetmeden olmaz. Bu tarz UV ışınlarını emme özelliği gösteren kumaşlar güneş ışıklarına yoğun derecede maruz kalınan plajlarda, güneş kremi korumasına ek olarak tercih ediliyorlar. Sportif mayolar, bikiniler, plaj elbiseleri ve kimonolarda karşımıza çıkan UV korumalı kumaşları tercih ederek yakıcı güneş ışınlarına karşı ekstra bir önlem alabilir, cildinizi zararlı olabilecek etkilerden koruyabilirsiniz. UV korumalı kumaşlara ek olarak, yine giyim sektörünün son dönem teknolojilerinden olan kendinden soğutmalı, nefes aldıran kumaşları da deneyebilirsiniz. Bu kumaşa sahip ürünlerle sıcaklardan daha az etkilenebilir, her daim ferah kalabilirsiniz. Giyim sektörüne dair son teknolojileri takip ederek giyim serüveninizi yeni bir seviyeye çıkarabilirsiniz. 

Çekici Bir Görünüm İçin Sıra Dışı Modeller Denemekten Çekinmeyin!

Çekici bir görünüm her zaman için yeniliklerden, yeni şeyler denemekten korkmama, cesur bir noktada durmakla mümkün olmuştur. Herkesin benzer şeyleri giydiği bir ortama siz farklı tarzınız ile giriş yaptığınızda beğeni dolu bakışların üzerinizde toplandığını görebilir,  başka moda severler için bir rol model olabilirsiniz. Ne kadar çok şey denerseniz sizin için en doğru olabilecek, en çok yakışabilecek ürünü bulma ihtimaliniz de o derece artar. Hem kıyafet seçimlerinizde bu cesur ve yenilikçi tarzı benimsediğinizde bunun kişiliğinize de yansıdığını hissedebilir, özgüveni ve enerjisi daha yüksek bir versiyonunuzu kabul edebilirsiniz.

Önceki
Sonraki