Sepet

Sepetinizde ürün bulunmuyor.

Mükemmel Mayoyu Seçme Sanatı: Her Vücut Tipi İçin Bir Rehber

Mükemmel Mayoyu Seçme Sanatı: Her Vücut Tipi İçin Bir Rehber

Yazın olmazsa olmazı olan deniz, kum ve güneş üçlüsü için kendinizi hazır hissediyor musunuz? Yazın verdiği huzur, dinginlik ve rahatlama için kendinizi her daim hazır hissedebilirsiniz. Ancak söz konusu yazın nasıl bir görünüme sahip olmanız gerektiği noktasında kendinizi karamsarlık dehlizinde bulabilirsiniz. Özellikle günlük hayatındaki stilinizi kumsala taşımak isteyen biri iseniz bu durum sizin için daha stresli ve yorucu hale gelebilir. Ayrıca hem görünüşü mükemmel olan hem de plajda ve havuzda size rahatsızlık vermeden özgür bir  hareket alanı sağlayacak bir mayo ve bikini tercih etmek sanıldığından da daha zorlu olabilir. Böyle eşsiz ve rahat bir bikini ve mayo seçimi için bilmeniz gereken en önemli nokta aslında hangi vücut tipine sahip olduğunuzdur. Bedeninize ve tarzınıza uygun bir mayo seçimi ile tatilinizin keyfini sınırsızca çıkarabilirsiniz.

Vücut Tipine Uygun Mayo Seçimi

Siz de yaz deyince aklına ilk tatil gelenlerden misiniz? Tatil sezonunun açılması mayo sezonunun da açılması demektir. Nokta atışı bir mayo seçimi için de vücut tipinizi bilmeniz ve buna uygun tercihlerle bulunmanız gerekir. Bedeninize uygun bir mayo seçimi hem tatilinizin keyifli geçmesi hem de bedeninizin rahat hareket etmesi için olmazsa olmazlardandır. Sizin de bu deneyimi yaşayabilmeniz için podyumları markaja aldık. Vücut tipinize uygun bir mayo seçimi yapmanız için size rehber olmayı misyon edindik. Sizin için derlediğimiz bu yazıyı okuyarak bedeninize uygun bir mayo tercihinde bulunabilirsiniz.

Elma Vücut Tipi için Mayo Modelleri  

Elma vücut tipi ağırlığın çoğunun orta bölgede bulunduğu ve daha dolgun bir göğüs proporsiyonları ifade eder. Bu proporsiyona sahip biri iseniz eğer mayo tercihlerinde olanı göster politikasını izleyerek daha göğüs dekolteli ve üst bedenin daha gösterişli olduğu modelleri tercih etme yanlışına düşmemeniz gerekir. Hem varlıklarınızı vurgulayabilir hem de dikkati orta bölümünüzden uzaklaştırabilirsiniz. Bunun için balenli bikini üstleri veya destekleyici sutyenli tankiniler gibi göğsünüze destek sağlayan hareketli mayo stillerini tercih edebilirsiniz. Karın kontrolü sağlamak ve aerodinamik bir siluet oluşturmak için daha yüksek katlı mayo altları seçebilirsiniz. Böylece daha dengeli bir görünüm sağlayarak tarzınızı plajlara taşıyabilirsiniz.

Armut Vücut Tipine Uygun Mayo Modelleri

Armut tipi bir beden daha dar omuzlar ve daha geniş kalça ve basen bölgesi  görünümüne sahiptir. Üst bölgenin dar alt bölgenin geniş olduğu bu beden proporsiyonunda dengeli bir görünüm elde etmek için dikkat etmeniz birkaç püf nokta vardır. Bunlardan ilk dikkati vücudunuzun üst kısmına çeken ve daha düzgün bir figür yanılsaması yaratan mayoları tercih etmektir. Özellikle göğüs bölgenize hacim kazandırmak için fırfır, desen veya parlak renkler gibi detaylara sahip bikini üstleri adeta sizin için yaratılmıştır. Dikkat etmeniz gereken diğer bir nokta da yüksek kesimli altlar veya yandan bağlamalı bikiniler tercih etmektir. Bu tarza sahip mayolar bacaklarınızın uzun ve daha dengeli bir görünüme sahip olmalarına yardımcı olur.

Ters Üçgen Vücut Tipi için Tasarlanmış Mayo Modelleri

Atletik vücut tipi olarak da bilinen ters üçgen tipi daha geniş omuzlar ve daha düz bir bel ile karakterize edilir. Daha düz bir görünümün hakim olduğu bu vücut tipinde dengeli bir görünüm oluşturmak için kıvrımlar yaratmak birincil amacınız olmalıdır. Dolgulu ve push-up bikini üstleri gibi göğsünüze veya kalçanıza hacim katan mayoları tercih edebilirsiniz. Kalçalarınıza boyut kazandırmak için fırfırlı, yandan bağcıklı veya cesur desenli altlar sizin birincil tercihiniz olabilir. Ayrıca monokiniler veya tek omuzlu mayolar da kıvrım yanılsaması yarattığı ve genel görünüşünüze ilgi kattığı için sizin vazgeçilmezleriniz arasında bulunmalıdır.

Kum Saati Vücut Tipi için Mayo Tasarımları

En gözde beden tipi olarak dikkatleri üzerine çeken bir beden olan kum saati tipi iyi tanımlanmış bir bele ve dengeli göğüs ve kalçalara sahip bir görünümüyle dikkat çeker. Bu beden tipinde amaç kapatmak değil ortaya çıkarmak olmalıdır. Bu nedenle mayo seçiminizi yaparken tercihiniz kıvrımlarınızı ve bel çizginizi vurgulayan modellerden yana olmalıdır. Yüksek belli ve metal detaylı bikiniler veya büzgülü ya da kemerli tek parça mayolar kum saati şeklinizi geliştirebilir.  Ayrıca bu vücut tipine sahip biri iseniz vücudunuzu aşırı karmaşık desenler ve süslemelerle boğmaktan kaçınmalısınız. Var olan güzelliğinizi ortaya çıkarmak için peach fuzz  gibi pastel tonlarına sahip mayolar sizin için biçilmiş kaftandır.

Minyon Vücut için Benzersiz Mayo Modelleri

Minyon vücut tipi küçük el ve ayağa sahip kısa boylu olan özellikleriyle öne çıkmaktadır. Eğer minyon bir vücuda sahipseniz, vücudunuzu uzatan ve uzunluk yanılması yaratan mayo stilleri bulmak sizin önceliğiniz olmalıdır. Bunun için bacaklarınızın uzun görünmesini sağlamak için yüksek kesimli altları tercih edebilirsiniz. Ayrıca üçgen bikini üstleri veya bandeau stiller dolgun bir göğüs yanılsaması yaratarak daha dengeli bir proporsiyona sahip olmanıza yardımcı olabilir. Özellikle dikkat etmeniz gereken nokta görünüşünüzü bastırabilecek ezici baskılardan veya aşırı büyük detaylardan kaçınmak olmalıdır. Şatafatlı ve kabarık çiçek figürlü mayo modelleri yerine hem sade hem parlak görünüme sahip olan metalik renk mayoları tercih edebilirsiniz.

Vücudunuz İçin Mükemmel Mayo Tercihi

Yaz ayları ile gelen tatil modunda ne giyeceğiniz konusunda kararsız mı kalıyorsunuz? Ya da bedeninizi mayo giymek için uygun bulmuyor musunuz? Bu endişelerinizi anlamakla beraber bunların hiçbirinin önemli olmadığını belirtmek isteriz. Dikkat etmeniz gereken tek nokta sadece proporsiyona uygun giyinmektir. İster üçgen ister elma isterseniz de mükemmel vücut tipi olarak bilinen kum saati tipinde bir bedene sahip olun. Tarzınıza ve ruhunuza uygun bir mayo seçimi yaparak siz de plajda özgüvenli bir şekilde yürüyebilirsiniz! Bunun için öncelikle sizin için oluşturduğumuz yazımız ile vücut tipinizi tespit edebilirsiniz. Sonrasında ise deniz, kum ve güneş üçlüsü ile keyifli dakikalar sizi bekliyor olacaktır.

Önceki
Sonraki